Amerikába költözik Szandi 21 éves lánya

Szandi és a lánya, Bogdán Blanka
Vágólapra másolva!
Ha minden a tervek szerint alakul, az énekesnőnek egy évre el kell búcsúznia nagylányától, Blankától, aki bentlakásos bébiszitterként dolgozik majd egy családnál.
Vágólapra másolva!

A 21 éves lány egy au-pair programon keresztül talált egy családot a tengerentúlon, ahol majd a gyerekekre vigyázhat. Ez a fajta munka egyáltalán nem áll távol Blankától, ugyanis már a tanulmányai mellett is dolgozott és a mai napig több mint 15 gyerekre vigyáz. Édesanyja és az egész családja is nagyon büszke rá, az első pillanattól támogatják őt.

Forrás: Instagram/Bogdán Blanka

"Ha minden a tervek szerint alakul, augusztus végén San Franciscóba költözik egy évre. Eddig három lehetséges kiutazási dátum is volt, de a vírus miatt még nem adnak ki vízumot, úgyhogy az augusztusi időpontban is csak reménykedünk egyelőre. Mi nagyon örülünk a döntésének, hiszen számunkra az a legfontosabb, hogy a gyerekeink boldogak legyenek. Ha Blanka számára ez okoz örömet, akkor mi teljes vállszélességgel támogatjuk őt" - kezdte Szandi.

Éppen ezért igyekszem nem túlaggódni a dolgot, szeretném, ha megélné a szabadságát. Biztosan rettenetesen fog hiányozni, hiszen nagyon különleges a mi kapcsolatunk, de majd próbáljuk meglátogatni" - árulta el az énekesnő a Metropolnak.