Cicciolina elárulta, hogy mikor szexelt utoljára

Cicciolina
Vágólapra másolva!
Másfél éve nincs férfi Staller Ilona életében.
Vágólapra másolva!

"Nagyon visszafogottan éltem a járvány miatt, ez a szexuális életemre is hatással volt, már másfél éve nem szerelmeskedtem. Volt hiányérzetem, de be fogom hozni a lemaradást" - mondta a Borsnak.

Mindig szép számmal akadtak udvarlói, legutóbb egy 35 éves olasz férfi kereste a kegyeit, de már vele sem találkozgat. "Sajnáltam, mert kedves, helyes, intelligens fiatalember, mégis így láttam jobbnak. Ráadásul még mindig bizalmatlan vagyok, mert Olaszországban egyelőre negyven százalék körüli a beoltottság, le vagyunk maradva. Állítólag szeptemberre ez az arány nagyon sokat fog javulni" - tette hozzá.

Forrás: Cicciolina/Instagram

Az idén hetvenedik évét betöltő Cicciolina addig nem szeretne ismerkedni, amíg le nem dolgozza a pandémia alatt felszedett kilóit. "Híztam, így most a nap jelentős részében gimnasztikázom, futok vagy sétálok. Igyekszem egészségesen étkezni, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, szép lassan majd elérem a célomat. Ha pedig visszanyertem a régi formám, és a járványügyi adatok is javulnak, újra nyitott leszek a randevúzásra" - árulta el.