Soltész Rezső életében a felesége volt a legnagyobb ajándék. Elvesztése óta nem talált magának új párt, és nem is szeretne ismerkedni.

"Gyönyörű lány volt, én pedig halálosan szerelmes lettem bele. 56 évig voltunk együtt, és ez a szerelem a mai napig tart. Most is vele vagyok, senkit nem engedek a közelembe, élek abban a lakásban, ahol Judittal éltünk, szoktam vele beszélgetni, mindent elmondok neki. Nemigen voltak, vannak barátaim, nem jártam, jártunk bulikba, társaságba, mi egymás legjobb barátai voltunk. Judit nekem az élet nagy ajándéka volt" - árulta el a Bestnek Soltész Rezső, akinek imádott felesége 2019-ben, hosszú betegség után halt meg. 

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Szó szerint azt mondta, találjak magamnak valakit. De ez képtelenség. Én mindent Juditnak köszönhetek, a sikereimet, a gyerekeimet, a boldogságomat, az életemet, olyan hátországot teremtett, ami nélkül képtelen lettem volna élni. Vágytam családra, hogy mindig legyen hová hazamenni, és ő ezt megteremtette. (...) Nekem minden reggel ajándék, így élek. Szeretném hinni, hogy egyszer még találkozhatunk, de tudom, sajnos ez lehetetlen" - árulta el.