Kis Grófo nem akarja, hogy újra mentő vigye a kórházba

Kis Grófo
Vágólapra másolva!
Édesapja halála és két évvel ezelőtti rosszulléte után Kis Grófo sokkal jobban vigyáz egészségére, mint korábban
Vágólapra másolva!

Édesapja, a mulatóskirály Nagy Grófo decemberben koronavírusban halt meg, így most már ő felel a családért. Nem engedheti meg magának, hogy túlhajszolja a szervezetét és ismét mentő vigye kórházba súlyos kimerültség miatt – mint ahogyan ez két éve történt egy fellépése után.

Forrás: Instagram

"Természetesen tanultam az esetből, első az egészség, máskülönben nem tudnám a családomat ellátni, valamint a színpadon sem tudnék helytállni. Tudom, hogy vigyáznom kell magamra. A munka mellett próbálok elég időt fordítani a pihenésre és a relaxálásra, most is épp a strandról indulok neki a hét végi buliknak, amik már csütörtökön kezdődnek" - kezdte a Blikknek Kis Grófo, aki a korlátozások enyhítése után újra gőzerővel vetette bele magát a munkába. Mint mondja, több felkérése van, mint valaha, és igyekszik is mindnek eleget tenni.

A legmegterhelőbb az utazás, az ország minden pontján volt bulink. Előfordult, hogy több idő ment el a kocsiban, mint a fellépéseken. Ezúttal szerencsém van, Isten vigyáz rám, mert száz kilométeren belül érkeznek a megkeresések. Emellett sofőr visz a haknikra, hogy minél többet tudjak pihenni, mert a színpadon viszont beleadok mindent" - tette hozzá.