Vannak színésznők, akik elvből nem vetkőznek a kamerák előtt, mások csak bizonyos mértékig hajlandók megmutatni a testüket. Teljes meztelenséget is sokan csak úgy vállalnak, ha hátulról mutatják őket, akadnak azonban olyan merész sztárok, akik egy filmben vagy sorozatban elölről is megtették már ugyanezt – vélhetően sok rajongó örömére. Felelevenítünk most néhány ilyen alkalmat, természetesen fotókkal.

Monica Bellucci

Forrás: AFP/Pierre Guillaud

Nemcsak a filmbeli városkában, de valószínűleg a képernyő előtt ülve is sok kamasz fiú ábrándozott annak idején Malénáról, illetve az azonos című filmben őt játszó Bellucciról. A színésznőt Koltai Lajos kamerája előtt láthattuk a 2000-es produkcióban, ahol teljesen meztelenül is megjelent – ahogyan később a Visszafordíthatatlanban is, ott épp az akkori férje, Vincent Cassel oldalán.

MalénaForrás: YouTube
VisszafordíthatatlanForrás: YouTube

Kate Winslet

Forrás: Getty Images/2015 Getty Images/Mike Windle

Szintén egy kamasz fiú fejét csavarta el Winslet karaktere A felolvasó című filmben, ahol teljesen meztelenül is megmutatta magát – de persze nem csak ezért kapta meg a szerepéért az Oscar-díjat. További hat Oscar-jelöléséből is négy alkalommal vetkőzött egyébként – emlékezzünk csak a Titanic rajzolós jelenetére –, miközben teljesen meztelenül láthattuk például a Lidércfényben is.

A felolvasóForrás: YouTube
LidércfényForrás: YouTube

Scarlett Johansson

Forrás: Photo12 via AFP

A kétszeres Oscar-jelölt színésznő már a karrierje kezdetén kikötötte, hogy nem vállal meztelen jeleneteket, egy erre vonatkozó passzust mindig íratott a szerződéseibe. Nagy várakozás előzte meg tehát az Under the Skin, vagyis A felszín alatt bemutatóját, hisz jó előre beharangozták, hogy Johansson teljesen meztelenül is látható lesz benne. Persze a jelenetébe végül nem sok szexualitás szorult, hisz egy földönkívülit játszott, aki a testét tanulmányozta a tükörben:

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube

Olivia Wilde

Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Michael Loccisano

Hiába állt a Bakelit című sorozat mögött Martin Scorsese és Mick Jagger, óriásit bukott, a második évad végül a korai megrendelés ellenére sem készült el. A széria kevés pozitívuma között volt, hogy Wilde meztelenül is megjelent benne, a nézők legfeljebb csak azt bánhatták, hogy a kor, vagyis a hetvenes évek divatja szerint:

Forrás: HBO/Vinyl
Forrás: HBO/Vinyl

Eva Green

Forrás: AFP/Loic Venance

A színésznő Bernardo Bertolucci 2003-as filmjével, az Álmodozókkal kezdte a karrierjét – előtte csak A zongoratanárnőben volt egy kis szerepe –, és egyből számos szexjelenetben is megmutatta magát, miután a film egy francia testvérpárról szólt, akik közösen folytattak viszonyt egy amerikai diákkal. Itt még pornóba illő képsorokban is láthattuk bőven, miközben a háttérben zajlott az 1968-as párizsi diáklázadás.

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube

Lapozzon, a következő oldalon folytatjuk!