Rachel Weisz

Forrás: AFP/Anthony Harvey

A magyar származású színésznő az 1999-es A múmiával vált szélesebb körben ismertté, de Liv Tylerrel közös filmjében, a Lopott szépségben már három évvel korábban láthattuk teljesen meztelenül. Szintén még A múmia előtt, 1998-ban is megmutatta magát ugyanúgy, akkor Michael Winterbottom rendezésében, a Halálos szenvedélyben.

Lopott szépségForrás: YouTube
Halálos szenvedélyForrás: YouTube

Heather Graham

Forrás: Daziram / Geisler-Fotopress / DPA

Miután a Boogie Nights a hetvenes évek pornóiparában játszódott, nem meglepő, hogy voltak benne merész szexjelenetek, például Grahamet is láthattuk benne meztelenül:

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube

A színésznő később a Kaliforgiában is feltűnt pár epizódban, ahol szintén voltak merész jelenetei – amin szintén nincs mit csodálkozni, hisz a szexjelenetek számát tekintve ez a sorozat végzett az első helyen az ÜberKinky felmérésén.

Dakota Johnson

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Melanie Griffith és Don Johnson lánya sem szégyenlős alkat, amit mi sem bizonyít jobban, hogy elvállalta a női főszerepet napjaink legismertebb erotikus filmjében, A szürke ötven árnyalatában és folytatásaiban. Itt számos szado-mazo jelenetben is láthattuk, természetesen meztelenül is – igaz, forgattak vele olyan képsort is, ami aztán a végső verzióba már nem került bele.

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube