Új taggal bővül a HírTV képernyős csapata. Takács Bence személyében a TV2-től érkezik a csatorna legújabb műsorvezetője, aki július 1-től a Híradóban fogja tájékoztatni a nézőket - közölte a HírTV.

„Mindig is közel állt hozzám az emberek tájékoztatása és a hírtelevíziózás. Az elmúlt években is főként ilyen szerepben találkozhattak velem a nézők. Hálával tartozom a TV2-nek, hogy a Tények csapatát erősíthettem, de ugyanakkor megtisztelőnek tartottam Magyarország első hírcsatornájának az ajánlatát, amelyre minden hírújságíró büszkén mondana igent. A klasszikus hírműfaj az, ahol igazán elememben érzem magamat, és nagyon várom már a közös munkát" – mondta el Takács Bence.

Takács BenceForrás: Marthpoto

A budapesti születésű műsorvezető eredetileg színésznek készült, majd a Nemzeti Színiakadémia befejezése helyett a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán diplomázott. 2006-ban megszerezte a hivatalos előadóművészi végzettséget, mint vers- és prózamondó. Képernyős pályafutását a Hegyvidék TV-ben kezdte, később az Echo TV-ben és az MTVA-ban folytatta, emellett a Lánchíd és a Katolikus Rádió szerkesztő-műsorvezetője, bemondója volt. Két évig a Puskás Akadémia kommunikációs igazgatói posztját is betöltötte. Az évek során több előadói estje volt (Szakcsi Lakatos Bélával vagy éppen AG Weinbergerrel), illetve könyvei jelentek meg. 2019-től volt a TV2 munkatársa, ahol előbb a Mokkában, majd a Tényekben találkozhattak vele a nézők. A Mondj Te is egy verset Kulturális Egyesület alapító-elnöke, egyetlen MMA-ösztöndíjas mint versmondó. Tanít a Károli Gáspár és a Metropolitan Egyetemen, illetve osztályvezető tanár a TV2 Akadémián - áll a csatorna közleményében.

„Örömmel tölt el bennünket, hogy Takács Bence személyében egy tapasztalt és hiteles műsorvezető csatlakozik képernyőseinkhez. Biztosak vagyunk benne, hogy nézőinket maximális felkészültséggel és informatívan fogja tájékoztatni hírműsorainkban. Ezúton is üdvözlöm őt a stábunkban és kívánom neki, hogy érezze jól magát az új televíziós „otthonában" – nyilatkozta Gajdics Ottó, a HírTV tartalmi igazgatója. Takács Bence július 1-én debütál a HírTV-n, ahol a Híradót fogja vezetni.