Kockázatos vállalkozásba kezdtek Ördög Nóráék, még hitelt is vettek fel

Nánási Pál, Ördög Nóra, balatoni kisbolt
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra és Nánási Pál hitelt is vettek fel a kisboltjukra, amely nemrég nyitott új helyszínen.
Vágólapra másolva!

Megnyitott Balatonakarattyán Ördög Nóráék új boltja és bisztrója, ahol már a nyitás előtt sorban álltak az emberek. Az előző kisboltot a helyiek támadása miatt kellett elköltöztetni egy könnyebben megközelíthető, több parkolóhellyel rendelkező helyre – ami Nóráék számára is több kiadással járt.

Nánási Pál és Ördög Nóra az előző kisboltnál Ördög Nóra, Instagram

"Bár kereskedelmi és idegenforgalmi diplomám van, és vendéglátóipari tanulmányaim is voltak, sosem gondoltam volna, hogy végül vendéglátós leszek. Nekünk ez mindig is szerelemprojekt volt, nem üzleti szemlélettel vágtunk bele. A tavalyi beruházáshoz képest azonban ez már jóval nagyobb lépték, fel kell nőnünk a feladathoz. Hitelt vettünk fel, és minden időnket, energiánkat és anyagi forrásunkat beletesszük. Ez számunkra is rizikó" – mondta a Blikknek a műsorvezető.

"Szívünk-lelkünk benne van, és nagyon jólesik, hogy a családunk is a részese. A csapatunk tagja Palkó unokatestvére, de besegít az öcsém, Árpi is. Nyáron jön az apósom, a szüleim de még a nagyszüleim is. Szépen lassan alakul a hely, mindent mi magunk választottunk ki, nincs külön lakberendezőnk. A régi kisbolt sorsa mostanában dől el, ha a forgalom jelentős része átkerül az új helyre, az egészen más megvilágításba helyezi a dolgokat. Mi nagyon bízunk benne, hogy egy csendesebb, kisebb tömeget vonzó verzióban tovább tud működni az eredeti üzlet is a környékbeliek megelégedésére" – tette hozzá.