Addig ordibált a részeg színész, amíg leszállították a repülőgépről

Comic-Con International 2016 - "Arrow" Press Line GettyImageRank1 Celebrities topics topix bestof toppics toppix Vertical
SAN DIEGO, CA - JULY 23: Actor Stephen Amell attends "Arrow" Press Line during Comic-Con International 2016 at Hilton Bayfront on July 23, 2016 in San Diego, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Austinban leszállították egy Los Angelesbe tartó repülőgépről Stephen Amellt, miután hangosan balhézott a feleségével.
Vágólapra másolva!

Austinban ragadt az ATX tévés fesztivál után A zöld íjász egykori címszereplője, a szerepét több más DC-sorozatban is megismétlő Stephen Amell, miután leszállították egy Los Angelesbe tartó repülőgépről.

A szemmel láthatóan részeg színész a feleségével, a több sorozatban szintén látott Cassandra Jeannel ordibált a gépen, a stewardessek hiába kérték többször is, hogy vegyen vissza a hangerőből.

Stephen Amell és Cassandra Jean Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Michael Loccisano

Amellt végül a légimarsall és három utaskísérő tessékelte le a gépről, miközben Jean zavarában a kezébe temette az arcát, de a gépen maradt.

Az esetről tudósító TMZ arról egyelőre nem tud, hogy Amell tovább utazhatott-e a következő géppel, miután lenyugodott, vagy esetleg le is tartóztatták a balhéja miatt.