52 napja van előzetesben Fekete Dávid énekes, akit több mint 100 milliós csalással, közokirat hamisítással és tizenegy rendbeli vagyon elleni bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

A szakértők szerint akár 11 évet is kaphat, ami azt jelenti, hogy nem láthatja majd felnőni az ikreit, Ádint és Mátét, akik 2020. január 3-án születtek. "Akármit is követett el, ő is ember, vannak érzései. A feleségére nyilván nem számíthat, őt is csúnyán átverte egy horribilis összegű hitellel, Regina az őrizetbevétele utáni napon fel is jelentette. Vagyis kimondhatjuk, hogy kifejezetten rosszban vannak, tőle nem várhat lelki segítségnyújtást Dávid. Ahogy azt sem, hogy az édesanyjukkal együtt meglátogathassák. Ez fáj neki a legjobban" - mesélte a Borsnak az énekes egy közeli ismerőse.

Fekete DávidForrás: YouTube

"Amikor a stiklijeit csinálta, nyilván nem gondolt bele, hogy mit is kockáztat. Most már sajnos tudja. Szerintem az anyagi jóléte, a szabadsága, de még az egészsége sem ér annyit számára, mint az a két pici gyerek, akik tinédzserek lesznek, amikor újra találkoznak majd. Mennyi elpocsékolt idő... Ezt már senki sem adhatja vissza nekik" - tette hozzá.