A 39 éves Britney Spears hosszú beszédet tartott a Los Angeles-i bíróság előtt, kérte, hogy töröljék el az apja felügyeleti jogát felette, vagyis hogy ne kelljen többé gyámság alatt élnie.

Britney Spears közel fél órán át beszélt telefonon a bíróság előtt, amelynek arról kell döntenie, hogy megmaradjon-e az énekesnő felett az apja, Jamie Spears gyámsága. 

A férfi az énekesnő mentális problémái miatt kapott felette felügyeleti jogot jó tizenhárom éve, de Spears szerint sokszor visszaélt a helyzetével: nem engedte például, hogy Spears hozzámenjen a barátjához, Sam Asgharihoz, sőt azt is megtiltotta nekik, hogy gyereket vállaljanak – Spears egyszerűen nem távolíthatta el a méhéből a fogamzásgátló eszközt, amit korábban beültettek neki.

Britney SpearsForrás: Getty Images/2017 Scott Dudelson/Scott Dudelson

"Hazudtam, és azt mondtam az egész világnak, hogy jól vagyok, boldog vagyok. Ez egy hazugság. Végig tagadásban éltem. Sokk ért, trauma ért, nem vagyok boldog. Nem tudok aludni. Depressziós vagyok. Sírok mindennap" – mondta. 

Spearst egyébként a rajongók mellett például híres exe, Justntin Timberlake is támogatja, sokakhoz hasonlóan ő is úgy véli, hogy az énekesnőnek joga van a szabad élethez.