Esküvőt és gyereket tervez az 56 éves Kozso

Kozso
Vágólapra másolva!
Kozso nagyon boldog a jelenlegi szerelmével: már az esküvőt tervezik, és a gyerekvállalástól sem zárkóznának el.
Vágólapra másolva!

Az 56 éves Kozso újra családot alapítana, amire a lánya, sőt a hétéves unokája is az áldását adta. Az énekes négy és fél éve van együtt a szerelmével, nyilvánosan azonban még nem mutatta be, nem lehet tudni, hogy kiről van szó.

Kozso Forrás: Ámokfutók, Instagram

"Immár négy és fél éve mámoros vagyok a kedvesemtől, és attól az érzéstől, amit ő ad nekem. Az agyvérzésem és a műtétem után még el sem tudtam képzelni, hogy ilyen boldogságban lesz részem, de minden csodálatos vele: reggel mellette ébredni, együtt fürödni, sétálni, reggelizni, minden" – árulta el Kozso.

Úgy érzi egyébként, hogy erősebb is lett a szerelme mellett, erről így mesélt: "Macsósabb lettem, persze, az érzékenységem mindig megmarad, hisz nem is én lennék, ha ez az oldalam hiányozna, de rengeteget változtatott rajtam a szerelmem. Ő a lelkem erősségét építi. De ő azt vallja, mindent próbáljak ki, nézzem meg, tetszik-e nekem. Ezzel tudok azonosulni, és már abban is fejlődtem, hogy a véleményemet is határozottabban képviselem. Könnyebben mondok nemet is, ha úgy hozza a helyzet."