Kiborult a világhírű színésznő

Sony Pictures Classics 20th Anniversary Party At The 2011 Toronto International Film Festival TIFF topics topix bestof toppics toppix GettyImageRank1 Vertical
TORONTO, ON - SEPTEMBER 11: Actors Bryce Dallas Howard and Jessica Chastain arrives at Sony Pictures Classics 20th Anniversary Party at the 2011 Toronto International Film Festival on September 11, 2011 in Toronto, Canada. Sonia Recchia/Getty Images for Sony Pictures Classics/AFP (Photo by Sonia Recchia / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Jessica Chastaint már kétszer jelölték Oscar-díjra, de így is állandóan összetévesztik Bryce Dallas Howarddal – amiből nagyon elege van.
Vágólapra másolva!

A kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain is csatlakozott a TikTokon egy videós kihíváshoz, egy jellegzetes dalt bejátszva jelezte, hogy miből van már nagyon elege:

@jes_chastain

This isn’t the parent trap y’all

♬ Sick Of It - KingDiaaa2

"Amikor 20 évet töltesz azzal, hogy felépítsd a karriered, és még mindig azt gondolják, hogy a Jurassic Parkban dolgozol" – írta arra utalva, hogy állandóan összekeverik a Jurassic World-filmek sztárjával, Bryce Dallas Howarddal.

Bryce Dallas Howard Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

Elsősorban a vörös hajuk miatt, de a két színésznő valóban hasonlít egymásra: egy pillanatra állítólag még Howard híres apja, Ron Howard is azt hitte egyszer, hogy a lányába botlott, miközben Chastain tűnt fel mellette egy boltban. A két színésznő egyébként így fest együtt:

Forrás: Getty Images via AFP/2011 Getty Images/Sonia Recchia