Zalatnay Sarolta csak a lánya dugipénzéből tudott lemenni a boltba

Zalatnay Sarolta
Az énekesnőnek és a szomszédainak is van biztosítása, így abban bízik, hogy megtérítik a kárát.
Vágólapra másolva!
Zalatnay Sarolta komoly pénzzavarba került a járvány idején, a fellépések hiánya miatt a lányára kellett támaszkodnia.
Vágólapra másolva!

Zalatnay Sarolta sosem került még olyan nehéz anyagi helyzetbe, mint az elmúlt másfél évben, amikor a világjárvány miatt sorra maradtak el a fellépései. Szerény életet élt, visszafogta magát, de így is sokszor a lánya, Niki pénzére kellett támaszkodnia.

Zalatnay Sarolta Life TV

"Niki állandóan kinevetett, amikor vásárlás előtt álltam, és megkértem, hogy a dobozkájából adjon egy húszezrest. Mindig az volt a válasza, hogy minden rossz érzés nélkül csak vegyem ki, több mint húsz éven át én tartottam el. Mégis rosszul éreztem magam, mert világéletemben megdolgoztam az utolsó filléremért is" – mesélte az énekesnő a Borsnak.

"Niki dolgozik, több terhet vett a nyakába, mint valaha, és még most is ő a családfenntartó. Egy koncertgázsi nem hasonlítható össze a fizetésével. Szerencsére nem vagyok egy luxuspipi, tökéletesen megfelel nekem, ha a lányom főz, és nem egy első osztályú étteremben étkezünk. Ha van egy farmerom, bőrgatyám, trikóm és tornacipőm, jól elvagyok. De meg kellett fontolnunk, hogy mire költünk" – magyarázta Zalatnay, aki azért már látja az alagút végét, hisz egyre szaporodnak a fellépései.