Elviselhetetlen fájdalmai voltak, majdnem meghalt a 20 éves énekes

Premiere Of Disney+'s "High School Musical: The Musical: The Series" - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Horizontal
BURBANK, CALIFORNIA - NOVEMBER 01: Joshua Bassett attends the Premiere Of Disney+'s "High School Musical: The Musical: The Series" at Walt Disney Studio Lot on November 01, 2019 in Burbank, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP (Photo by Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Joshua Bassett januárban került kórházba komoly fájdalmakkal, az orvosok csupán 30 százalék esélyt adtak neki a túlélésre. 
Vágólapra másolva!

A jelenleg a High School Musical sorozatváltozatában látható énekes és színész, Joshua Bassett most mesélt a GQ-nak arról, hogy januárban életveszélyes állapotban szállították kórházba, elmondta azt is, hogy pontosan mi történt vele.

Joshua Bassett Forrás: Getty Images via AFP/2019 Getty Images/Frazer Harrison

Bassett először ételmérgezésre gyanakodott, de aztán annyira felerősödtek a fájdalmai, hogy muszáj volt kórházba mennie – ahol kiderült, hogy szeptikus sokk érte, lényegében vérmérgezése volt, ami szívelégtelenséggel is járt.

Az orvosok 30 százalék esélyt adtak a túlélésére, és azt mondták neki, hogy ha 12 órán belül nem ment volna be a kórházba, akkor a biztos halál várt volna rá.