Kórházba került a Kacsabirodalom egyik szereplője, Kay Robertson, miután a kutyája rátámadt, kiharapott az ajkából egy darabot.

A Kacsavadászokban, illetve jóval sikeresebb folytatásában, a Kacsabirodalomban látott Kay Robertsont kórházba kellett vinni, ahol összevarták az ajkát – miután a saját kutyája, Bobo kitépett belőle egy darabot.

A történetet a nő férje, a realitysorozatban szintén látott Phil mesélte el a podcastjában, szerinte Robertson csak egy jóéjt-puszit akart adni a kutyának, az azonban már aludt: ezért reagált azonnal támadással, ahogy felriadt. Robertson egyébként már jól van a körülményekhez képest, azóta Bobóval is "kibékültek".

Kay Robertson a Kacsabirodalom promóképénForrás: A&E

A Kacsabirodalom (Duck Dynasty) című realitysorozat a kacsavadászattal foglalkozó, ahhoz szükséges eszközöket gyártó Robertson családot mutatta be, 2012 és 2017 között futott az A&E csatornán. A kábeles reality- és dokumentumsorozatok között nézettségi rekordot is döntött, a negyedik évadjának nyitányára ugyanis 11,8 millióan voltak kíváncsiak az Egyesült Államokban.