Csűrös Karola attól fél, hogy már sosem hagyhatja el a lakását

Csűrös Karola FOTÓ ÁLTALÁNOS Közéleti személyiség foglalkozása sapka SZEMÉLY színész színésznő születésnap ünnepel
Budapest, 2016. november 8. A 80. születésnapját ünneplő Csűrös Karola színművész a fővárosi Madách Színházban tartott köszöntésen 2016. november 8-án. MTI Fotó: Illyés Tibor
Vágólapra másolva!
Csűrös Karola tavaly tavasszal kapott trombózist, de a vártnál sokkal nehezebben gyógyul: attól tart, hogy már soha többé nem tud lemenni az utcára.
Vágólapra másolva!

"Ha már nem lesz forróság, a lábam miatt már akkor sem fogok tudni kimenni innen. Félek, hogy ez lesz a vége" – mondta Csűrös Karola a Bors munkatársának, aki telefonon kereste őt.

Csűrös Karola Forrás: MTI/Illyés Tibor

A 84 éves színésznő több mint egy éve trombózist kapott, és bár az életét meg tudták menteni az orvosok, a rehabilitáció egyre kevésbé tűnik eredményesnek.

"Itt töltöm minden időmet a lakásban, olvasgatok. Ellátnak, vigyáznak rám, nem panaszkodhatok, bár sajnos sokszor nem ehetem azokat az ételeket, amiket nagyon szeretek. Tudja, amiket én szeretek, azok mind nehéz ételek. A gulyásleves, töltött káposzta, töltött paprika... Jó fűszeres, magyaros kaják. Időszakosan diétáznom kell, muszáj odafigyelni, ilyenkor le vagyok ezekről tiltva. Vicces, hogy amikor nem ehetek ilyeneket, akkor csülkök lebegnek álmaimban a lelki szemeim előtt" – mondta még az állapotáról.