Legfeljebb öt évad lesz az Emmy- és Golden Globe-díjas sorozatból

Utódlás, Succession
Vágólapra másolva!
Az Utódlást nem akarják nagyon hosszúra nyújtani.
Vágólapra másolva!

Jó hír a Succession, az Utódlás kedvelőinek, hogy a sorozat harmadik évadjának forgatása már a végéhez közeledik. 2019 októberében kifutott a második évad, utána jött a koronavírus-járvány, ezzel leállt jóformán minden tévés produkció. A harmadikat tehát már majdnem felvették, de a jó hír mellé egy rosszat is mondott az író és executive producer, Georgia Pritchett, aki szerint a kreátor Jesse Armstrong már csak egy évadot akar utána.

Utódlás, Succession HBO

„Szerintem legfeljebb öt évad lesz, de inkább csak négy. Most járunk a harmadik évad forgatásának a végénél, és Jesse azt mondja, hogy már csak egy legyen. De mindig ez történik... mindenesetre van egy jó befejezésünk" – nyilatkozta Georgia Pritchett.

Az HBO-sorozat a mérhetetlen gazdagság világába visz, a Roy család belső konfliktusait mutatja be. Logan Roy (Brian Cox) a cégbirodalom atyja, de már nem a régi, öregszik, és gyerekei közt megindul a harc a vezetésért. Csak két évad készült eddig, de már 9 Primetime Emmy-díjat nyert, 48 más tévés díj, 80 jelölés mellett.