Többmilliós kárt okoztak a Neoton egykori énekesnőjének

A volt Neoton-tag, Pál Éva könnyezve mesélte el, hogyan jutott háza elárverezéséig
Vágólapra másolva!
Pál Éva épp csak fellélegezhetett, miután befejeződhetett a lakhatási kálváriája, máris újabb problémákkal kellett szembesülnie.
Vágólapra másolva!

A Neoton egykori énekesnője devizahitel miatt került nagy bajba pár évvel korábban, de végül beköltözhetett egy szerény, felújításra szoruló csepeli házba. A ház sok munkát adott, de az énekesnőnek maradt annyi tartaléka, ami elég volt a legalapvetőbb felújításokra.

Aztán kezdődtek a bajok: eldugult a lefolyó. Kiderült, hogy a kivitelező nem kültéri, hanem beltéri csatornacsövet fektetett le a kertben. Egy beparkoló autó súlya alatt el is repedt a vezeték, az egészet újra kellett építeni. Nagyon sokba került a csere, még az árkok betemetésére is külön számlázott a vállalkozó, Éva spórolni akart, saját maga lapátolta és egyengette el végül a földet. Ezután a cirkófűtés is elromlott, mert nem mosták át a munkások felszerelés előtt a radiátorokat, majd víz kezdett csöpögni több helyen a falból.

Forrás: TV2

"Meg is találtuk a szivárgást, a szerelő valamit bütykölt rajta, de valahol máshol mindig újra előjött a probléma. Ahol ezelőtt laktam, 15 évig nem volt bajom a fűtéssel, ide viszont fél év után hetente visszajárt a szerelő. Megmutattam két másik független szakembernek a házat, és sajnos igazam lett. A mesteremberek a fejüket fogták, mert a cső a falban túl vékony, nem ide való, amíg ki nem cseréltetem, nem lesz rendben a fűtés. Most vetethetem le a gyönyörű új csempémet, újra lehet festeni is, gyakorlatilag kezdhetem elölről a felújítást" - mondta a Blikknek.

A művésznő elismerte, hogy hibázott abban, hogy spórolni akart, és nem írtak részletes szerződést a kivitelezővel.

Azt már semmiképp sem engedem, hogy újra az a kivitelező nyúljon a házhoz, aki így elrontotta. Tanuljanak mások a káromból, szerződés és számla a legfontosabb. Ami olcsóbbnak tűnik, hosszú távon az lesz a drágább. Nekem mindenesetre legalább kétmillió forinttal, ennyibe fog kerülni a hibák kijavítása" - tetet hozzá.