Bár egy ideig úgy tűnt, Szegedi Fecsóra a válása után rátalált a szerelem, most kiderült, új kapcsolata sem volt felhőtlen: modell barátnője órák óta az Instagramján tombol, bizonyítékokat vonultat fel arról, hogy Fecsó többször megcsalta.

Néhány követőnek feltűnt, hogy eltűntek a közös képek a modell oldaláról, Bea pedig most elárulta, hogy szakítottak, és nagyot csalódott az üzletemberben.

"Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben! (...) Sajnos, rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az kamu. Itt nem velünk van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin" - írta dühösen az oldalán, ahol nagyon sokan írtak neki: volt, aki az üzenetében árulta el a modellnek, hogy barátja nyolc hónapja vele csalja, és akadt olyan is, aki leírta Beának, hogy "heti rendszerességgel intézett lányokat" Fecsónak.

Forrás: Szegedi Fecsó/Instagram

Bea ezen kívül azt is megmutatta az Instagramon, hogy Fecsó a hűtlensége ellenére továbbra is kitartana mellette: ő ugyanis nem törölte az összes, Beával készített fotóját a közösségi oldaláról, sőt, egy rövid üzenetben azt is tudatta volt kedvesével, hogy hiányzik neki. A modell mérgelődve további bizonyítékokat ígér a félrelépésekről, de bizonyára a bosszú mellett mélyen megérinti a helyzet: nemrég a karjára  tetováltatta szerelme nevét, és már közös gyereken is gondolkodtak.