Tordai Teri még sokáig szeretne játszani

Tordai Teri
Vágólapra másolva!
„Nagyon-nagyon sokáig szeretnék még játszani, nem főszerepet, csak ott lenni a magyar színészek között" – árulta el Tordai Teri Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő az M5 kulturális csatorna riporterének Balatonfüreden, amikor átvette a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíját.
Vágólapra másolva!

Bereményi Géza író-rendező, Mécs Károly és Moór Marianna színművészek, valamint Tordai Teri kiemelkedő pályáját ismerte el a Magyar Filmakadémia Egyesület életműdíjjal. Az ünnepélyes díjátadót a Magyar Mozgókép Fesztiválon tartották pénteken Balatonfüreden.

Tordai Teri Forrás: MTVA

„Nagyon boldog voltam, mikor megtudtam, milyen díjat kapok" – árulta el az M5 kulturális csatorna riporterének, Koltai Borinak az életműdíjas színművésznő, aranycsapatnak nevezve kollégáit, akikkel együtt részesült az elismerésben. „Olyan produkciókkal sikerült kiteljesítenünk pályánkat, amelyek megmaradnak az utókornak és még az unokáim is látják majd filmjeinket" – mondta Tordai Teri. Hozzátette: „fiatalon szerelemből választ az ember foglalkozást, és ha jól választ, akkor 60 év után olyan boldog, mint én".

Tordai Teri azt is elárulta, még nagyon sokáig szeretne játszani. A beszélgetésből, amely IDE kattintva érhető el, az is kiderül, melyik döntésére a legbüszkébb.