Még négy Trónok harca-testvérsorozat jöhet

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Az természetes, hogy George R. R. Martin fantáziavilágát nem hagyják feledésbe merülni egy olyan világsiker után, mint a Trónok harca.
Vágólapra másolva!

2022-ben már biztosan jön egy előzménysorozat, a House of the Dragon, erről már többször írtunk. A winteriscoming.net most összeszedte, mely projektekre lehet számítani, melyekből lehet külön sorozat az HBO-nál.

Trónok harca Forrás:HBO

Tales of Dunk and Egg: George R.R. Martin korábbi írásai venné alapul. „Westeroson különös béke honol. I. Aerys király ül a Vastrónon. A dühöngő pestis elmúlt. Ám a felszín alatt feszültség lüktet, még tizenhat esztendővel a balsikerű felkelés után is. És e nyugtalan időkben a nemes kóbor lovag, Ser Duncan, a Magas - barátainak csak Dunk -, valamint koravén fegyverhordozója, Egg a Hét Királyságot járja, hogy vitéz tetteket vigyenek végbe, gondosan titkolva Egg származását - minden áron" – ez a rövid leírása a Rejtélyes lovagnak, ahol felbukkannak a karakterek. Egy évszázaddal a Trónok harca előtt játszódna a sorozat.

10,000 Ships: Nymeria hercegnő kalandjait követi Essostól Dorne-ig.

9 Voyages, vagy Sea Snake: A fiatal Corlys Velaryon lenne a főszereplő, a híres hajós, akit idősebb korában a House of the Dragon-ban Steve Toussaint alakít.

Flea Bottom: Erről a projektről szinte semmit nem tudni, csak azt, hogy nagyrészt Királyvár legszegényebb negyedében játszódnak, ahol szakadt kocsmák, bordélyházak vannak, veszélyes alakok, kétes egzisztenciák, azaz igazi alvilági sztori lenne.