Horváth Éva szombaton ismét berobban a képernyőre, hiszen elindul a TV2 ismeretterjesztő magazinműsora, a PURA VIDA – Tiszta élet.

Témáját tekintve is testhezálló feladat ez Horváth Évának, hiszen hamarosan aranykalászos gazda lesz, de eddig is minden érdekelte, ami a kertészkedéssel, gazdálkodással, a zöld energiával kapcsolatos. Az új műsornak köszönhetően is sok újdonságot tanulhat már a várandós Éva, aki a Ripostnak elárulta, eredetileg kisebb hassal ült volna a kamera elé.

"Korábbra volt betervezve a műsor kezdete, de így sincs semmi gond, csak már jóval nagyobb a pocakom. Nagyon kedvesek a műsor készítői, mindig hoznak nekem széket, figyelik, hogy mire van szükségem. Bevallom, az elmúlt napok forrósága megviselt egy kicsit, de végre lehűlt az idő" - mesélte.

"Amikor néhány évvel ezelőtt Kristóffal voltam várandós, akkor is forgattam és most is ez történik. A stáb is tudja, hogy körülbelül mire számíthat és azt is, hogy mikorra vagyok kiírva. Persze bármikor, bármi megtörténhet, így lett műsorvezető párom is, aki, ha nekem szülni kell mennem, majd tartja a frontot. A műsor biztonsága mindenek előtt van" - tette hozzá.