Az egész családot megrázta Bódi Csaba pénteki balesete - számolt be a részletekről a Bors.

Ahogy azt az Origo is megírta, Bódi Csabi péntek este fellépésére tartva súlyos autóbalesetet szenvedett. 

Bódi CsabaForrás:Facebook/Bódi Csaba

"Áporkára tartottam koncertre, és szabálytalanul bekanyarodott elém egy autó, sajnos elkerülhetetlen volt az ütközés. Döntenem kellett, melyik irányba vigyem az autót, belém csapódik-e a vétkes sofőr, vagy a szembe jövő kamionnak megyek. A két rossz közül talán a kisebbik rosszat választottam. Csak 40-50-nel mehettem, de szörnyű volt" - mondta a balesetről.

Csabi a kollégájával utazott az autóban, sajnos ő súlyosabban sérült meg.

A technikus barátomnak megrepedt a csigolyája, azonnal elvitte a mentő a kórházba, én csaknem húsz percig a földön feküdtem a sokktól és a légzsákok ütésétől. Akkor még csak kicsit fájt a mellkasom, de később nekem is rosszabbodott az állapotom. A kezemből ömlött a vér a szilánkok miatt, az ujjamat nem tudtam mozgatni. Nem kiabáltam, nem estem neki a vétkes sofőrnek, békésen vártam az intézkedésig. Szegény nejemet, Ginát sajnáltam, mert apuval utánam jött, rosszul lett a történtek miatt. Felidéződött benne, hogy tavaly a koronavírus miatt már majdnem elveszített."

Csabi autója olyan komolyan megsérült, hogy csak trélerrel lehetett elszállítani a helyszínről.

Daruval kellett felemelni, másképp mozdíthatatlan volt. Legalább ötmillió forint a kár, totálkárosra tört. Fogalmam sincs, hogy mi lesz majd, mert a biztosító nem fog akkora összeget kártérítésként megítélni, amennyit az autó ér. Mindenképpen óriási anyagi veszteség ez számomra, hiszen muszáj vásárolnom egy másik autót, amihez még párosul majd több százezer forintos költség" – mondta a Borsnak.

A mulatós sztár mellkasi fájdalmai miatt még péntek este rövid időre kórházba került. Azóta nem javult az állapota.

Még a tüsszögés is fáj, de így is lenyomtam három bulit utána, és majdnem ezer kilométert vezettem. Dávid kollégám sincs jobban, alig bír menni, de betegen is jön nekem segíteni, és mivel nem cipekedhet, Gusztávó csatlakozott hozzánk.

Óriási volt az ijedtség, amikor szülei, Guszti és Margó is értesültek Csabi karamboljáról.

"Nem találok szavakat, annyira megrázott a baleset. Pénteken hívtam volna Csabit telefonon, de nem elértem el. Ilyenkor az ember a legrosszabbra gondol. Hirtelen megszűnt a világ számomra. Utána hívtam a kollégáját, általa tudtam a fiammal beszélni, így tudtam meg, mi történt. Mondta, hogy az 51-es úton vannak, én pedig azonnal kocsiba ültem, és húsz perc alatt ott is voltam. Szörnyű látvány fogadott – mondta az édesapa.

Guszti úgy véli, Csabi rutinjának köszönhetően nem történt nagyobb tragédia.

Úgy neveltük, hogy a biztonság legyen a legfontosabb számára. Úgy vezet, ahogy a nagy könyvben meg van írva. Nem véletlen, hogy nem sofőrrel utazik, nem meri másra bízni az életét – fűzte hozzá.

A Bódi család még mindig a történtek hatása alatt áll, főleg Margót és Csabi feleségét rázta meg az eset.

"Nem tudunk napirendre térni a történtek óta. Mindenkit nagyon megviselt, főleg a család női tagjait. Margó is sokkot kapott, még most is sír, nem tudja feldolgozni a balesetet" – mondta Guszti két nappal a baleset után.