A plasztikai sebészetnek szinte beteges, zavaróan szélsőséges példái is vannak - olyan esetek, mikor az átalakítások inkább tűnnek extrémnek és enyhén szólva meghökkentőnek. Vagy éppen visszataszítónak. Előtte-utána képeken mutatjuk a legszélsőségesebb, legelképesztőbb átalakulásokat. Mindezr tizennyolc éven felülieknek ajánljuk és persze nekik, mondhatni, elrettentésül.

Allegra Cole

Allegra Cole testén nem túl sok természetes rész maradt, miután rákapott a plasztikai átalakításokra. A hatalmas mellű és fenekű modellt 1,6 millióan követik az Instagramon, ahol előtte-utána fotókon mutatja meg rendszeresen, hogy nézett ki az extrém méretű implantátumok előtt.

A most 52 éves amerikai modell 33 éves volt, amikor először kés alá feküdt. Az első műtétje egy mellnagyobbítás volt, amit aztán egyre több műtét követett. "Ezeknek a melleknek köszönhetően szürke kisegérből ünnepelt celeb lettem" - mondta korábban.

Martina Big

A német modell annyi testmódosításon esett át az elmúlt években, hogy már egyáltalán nem hasonlít a régi önmagára. Az volt a vágya, hogy egy Barbie babára hasonlítson, ez motiválta, mikor először megcsináltatta a melleit.

Forrás: Martina BIG/Facebook

Ma már olyan extrém méretekkel rendelkezik, hogy csak övhosszabbítóval tud autóba ülni és vezetni, kizárólag a hátán tud aludni, és valószínűleg a testtartásának, az egészségének sem tesz jót ez a mellméret – saját bevallása szerint a korábbi melltartói ma már a mellbimbóit sem takarnák el teljesen. 2012-ben a mellműtétek mellett az alakját is átformáltatta: a derekából és a csípőjéből is faragtak le az orvosok.

Forrás: NORTHFOTO/Jan Haas

Nannette Hammond

A régi fényképe alapján ma már egyáltalán nem lehet felismerni Nannette Hammondot , akit a legtöbben csak két lábon járó Barbie babaként ismernek. Régi vágya volt, hogy pont úgy nézzen ki, mint a játékbaba: az elmúlt évek során többször feküdt kés alá, hogy minél tökéletesebb legyen a hasonlóság – eddig közel 125 millió forintot költhetett különböző szépészeti beavatkozásokra.

Forrás: News Dog Media

A mellimplantátumok mellett botoxoltatta az arcát és a homlokát, az állát és az ajkait is átszabatta, a következő terve pedig egy szeméremajak-plasztika.

A labiaplasztika, vagy más néven vulvalis műtét azon alapul, hogy csökkenti a hüvely körüli bőrfelület méretét, dekoratívabbá téve ezzel annak megjelenését, és még a szexet is élvezetesebbé varázsolja.

Lapozzon, nézze meg a következő oldalon a többieket is!