Anastasia Pokreshchuk

A kijevi nő régi fotójáról sem lehetne megmondani, hogy őt ábrázolja, annyira megváltoztatta az arcát a rengeteg töltőanyag. Az extrémen kiugró arccsontja teszi egyedivé, ennek köszönheti 264 ezres követőtáborát az Instagramon.

Oldalán rendszeresen beszámol a beavatkozásokról: elárulta, hogy mellimplantátumokat kapott, hogy már zsírleszíváson is átesett, és többek között az állához és a fogaihoz is hozzányúltak az orvosok.

Többször nyíltan beszélt arról is, hogy a töltőanyagok és a különböző testmódosítások fokozták az önbizalmát, és hogy korábban túl félénk volt ahhoz is, hogy fotókat tegyen közzé magáról a közösségi oldalakon, egy szürke kisegérnek látta magát.

Igor és Girchka Bogdmanoff

A francia ikerpár a nyolcvanas években vált ismertté, tévésként sokan szerették őket, nagyon jóképűek voltak. A kilencvenes években kezdtek bele a plasztikáztatásba,melynek szó szerint a rabjává váltak, és ma már nem is hasonlítanak egykori önmagukra.

Forrás: Getty Images

Az ikrek ma már 71 évesek, extrém arcuk miatt pedig nagy feltűnést keltenek: az áll-, és arcimplantátumok mellett botoxot és más töltőanyagot is igénybe vettek már. A különös megjelenésük miatt egyesek úgy gondolják, hogy a változás nem orvos-esztétikai szakemberek munkája, hanem egy betegség okozta torzulás.

Forrás: Getty Images