Jennifer Lopez elmondta, hogy van most, hogy újra összejött Ben Affleckkel

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Arrivals GettyImageRank1 arts culture and entertainment celebrities film industry FASHION awards ceremony sag bestof topix
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 19: Jennifer Lopez attends the 26th Annual Screen Actors Guild Awards at The Shrine Auditorium on January 19, 2020 in Los Angeles, California. 721430 Gregg DeGuire/Getty Images for Turner/AFP
Vágólapra másolva!
Jennifer Lopez az új dala kapcsán arról is beszélt egy friss interjúban, hogy végre megfelelő helyen tart az életében, "szuper boldognak" érzi magát. 
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez új dala, a Cambia El Paso kapcsán adott interjút az Apple Musicnak, ahol arról is beszélt, hogy hogyan érzi magát az Alex Rodriguezzel való szakítása után, miután újra összejött Ben Affleckkel:

Az énekesnő azt mondta, "szuper boldog", soha nem volt még ennél jobban. "Szeretném, ha az emberek tudnák, hogy végre elértem egy olyan helyre az életemben, ahol nagyszerűen vagyok magammal" – magyarázta.

"Ez a legjobb időszak az életemben... Most épp nagyon szeretem az életem. Szeretem, amit csinálok, szeretem, ahol tartok, szeretem azt az embert, akivé folyamatosan válok" – tette hozzá.