Lily-Rose Depp és Vanessa Paradis

Vanessa Paradis és lánya, Lily-Rose DeppForrás: Elle, Getty Images

Johnny Depp és Vanessa Paradis lánya anyja franciás szépségét örökölte, és hamar a szülők után indult a sztárrá válás útján is. Még csak 22 éves, de az első szerepét már 15 évesen megkapta Kevin Smith filmjében, az Agyarban, azóta pedig kétszer jelölték César-díjra a legígéretesebb színésznők között: először a La danseuse-ért, amelyben Isadora Duncant játszotta, másodjára A hűséges férfiért.

Jessica Altman és Lynda Carter

Lynda Carter és Jessica AltmanForrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Az egykori Csodanő, vagyis a Wonder Woman címszereplőjének a lánya már ötévesen szuperhőst játszott otthon, de végül nem lépett anyja nyomdokaiba – hiába lenne meg hozzá a külseje. Egy darabig énekeltek együtt színpadokon, lemezeken, Jessica viszont aztán elvégezte a jogi egyetemet, inkább ügyvédnek állt. Filmbemutatókon és más rendezvényeken azonban máig meg-megjelennek együtt, össze lehet hasonlítani a külsejüket.

Simone Alexandra Johnson és Dwayne Johnson

Simone Alexandra Johnson az apjával, Dwayne JohnsonnalForrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

Hogy valaki az ellentétes nemű szülőjére hasonlítson, arra ott vannak példaként Bruce Willis lányai, de a Szikla, vagyis Dwayne Johnson legnagyobb lánya, a 19 éves Simone Alexandra is örökölte apja arcvonásait, testalkatát is – persze azért nőiesebb változatban. Hamar az apja nyomdokaiba is lépett egyébként, a legfiatalabb ember volt, akit a WWE valaha leszerződtetett pankrátornak:

Georgia May Jagger és Mick Jagger

Mick JaggerForrás: Getty Images via AFP/2001 Getty Images/Anthony Harvey
Georgia May JaggerForrás: NurPhoto via AFP/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez

Hasonlóképp, Mick Jagger lánya is örökölte a híres apuka jellegzetes száját és testalkatát. A most 29 éves modell 2008-ban kezdte a karrierjét, és a brit divatszövetség már a következő évben az év modelljének választotta – azóta pedig olyan márkákkal dolgozott többek között, mint a Tommy Hilfiger, a Versace, a Louis Vuitton vagy a Fendi.

Ziggy Marley és Bob Marley

Bob MarleyForrás: AFP/Ho
Ziggy MarleyForrás: Getty Images via AFP/2014 Getty Images/Jerod Harris

Bob Marley legidősebb fia, Ziggy szintén reggaezenésznek állt, így a rasztahaj rá is jellemző, de vékony arca, széles mosolya és gyér arcszőrzete is egy az egyben legendás apját idézi, vannak róluk olyan fotók is, amelyeken akár össze is lehet keverni őket. Ziggy egyébként a Melody Makers tagja, de szólóalbumai is jelentek meg, összesen nyolc Grammy-díjjal jutalmazták eddig.