Különös vállalkozást indított Kucsera Gábor

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Kucsera Gábor gyerekek számára szervez kalandtábort, nomád körülmények között fognak nyaralni vidéken.
Vágólapra másolva!

Saját vidéki gyerekkora, illetve a Farm VIP-beli szereplése ihlette Kucsera Gábor új vállalkozását, a világbajnok kenus ugyanis gyerekek számára szervez kalandtábort, ahová a fiát, Bencét is magával viszi.

"Én a legjobb nyári élményeimet vidéken szereztem. Kengyelen, Szolnok közelében egy igazi vidéki faluban töltöttem a nyarakat. Egész nap a tehenészetben voltunk, megtanultuk milyen az igazi munka és a felelősség. Amíg mások kutyát sétáltattak, addig én a disznókat vittem a legelőre, vagy ahogyan a helyiek hívják, a laposra" – mesélte a Borsnak.

Kucsera Gábor Forrás: TV2

"Élveztem ezeket az éveket, olyan programokban, kalandokban volt részem, amelyekről tudom, hogy Kőbányán nem éltem volna át soha. Mindig úgy gondoltam, milyen jó a vidéki gyerekeknek, eszméletlen jó nyaruk van, tele programokkal. Mi is mindig kijártunk a Tisza-partra fürödni, a gyerekkori csínytevések, fára mászások voltak azok, amelyek megadták a mindennapok kalandjait. Ezt az élményt szeretném átadni a mai fiatalság számára" – mondta Kucsera, aki így szeretné elmozdítani a gyerekeket a számítógép mellől.