25 éves zenésszel jöhetett össze a 63 éves Sharon Stone

Sharon Stone
Actress Sharon Stone attends the Los Angeles Premiere of "Judy" at the Samuel Goldwyn Theater, September 19, 2019, in Los Angeles, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
A 63 éves Sharon Stone-t egy nála 38 évvel fiatalabb rapperrel, RMR-rel hozták össze a lapok, miután több klubban is látták őket együtt.
Vágólapra másolva!

Sharon Stone-t több felkapott Los Angeles-i klubban is látták táncolni és pezsgőzni RMR-rel – aki egy 25 éves rapper, de az életkorán kívül nem sokat lehet tudni róla, hisz állandóan símaszkban mutatkozik, így őrzi az inkognitóját:

A színésznő egyébként legalább két másik rapper, Chris Brown és PartyNextDoor társaságában is megfordult a partikon, elképzelhető, hogy csak a hiphopszcénába akar betörni – több lap írt azonban arról, hogy munkakapcsolatnál több van közte és RMR között.

Sharon Stone Forrás: AFP/Valerie Macon

A valószerűtlen kapcsolatról először író Page Sixnek egy ismerősük is nyilatkozott, aki szerint a színésznő és a rapper "élvezik egymás társaságát, szeretnek együtt lógni", azt azonban nem mondta, hogy együtt is lennének. "Egy hullámhosszon vannak, egy nagyon különleges barátság az övék" – összegezte.