Kiderült, mit gondol a párcseréről Weisz Fanni

Weisz Fanni
Vágólapra másolva!
Weisz Fanni most először beszélt erről, és a volt férjének is üzent.
Vágólapra másolva!

Hét évet töltött együtt a modell Hajmási Péterrel, végül úgy döntöttek, külön folytatják. Nem sokra rá kiderült, Fannira ismét rátalált a szerelem, Nádai Anikó exének személyében. A csavar csak ezután következett, ugyanis Fanni volt férje összejött a műsorvezetővel. A párcseréről a modell most elmondta a véleményét, miután egyik követője egyenesen neki szegezte a kérdést, hogy nem találja-e furcsának ezt a helyzetet.

Forrás: instagram.com/realweiszfanni

"Furcsa bizony! Már az azért is, mert én nem cseréltem senkivel. Már rég egy párt alkottunk Gergővel, mikor ők összejöttek. Meglepett, de az ő dolguk, legyenek nagyon boldogok" - árulta el a modell, aki a Ripostnak elmondta, volt férje tudta, hogy ismerkedik egy másik férfival.

"Gergő akkoriban felhívta telefonon Petit és jelezte, hogy udvarol nekem. Szerette volna, ha tőle tudja meg és nem pletykalapokból értesülne rólunk. Nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok Gergő mellett, mert ő valóban inspirál és biztonságot ad. Őszintén szólva és nem foglalkozom az exem párkapcsolatával, de természetesen minden jót kívánok nekik" - mesélte.