Gyerekével és volt feleségével áll egy színpadra Gergely Róbert

Nagy Duett 2018, Gergely Róbert
Gergely Róbert
Vágólapra másolva!
Harminc évvel ezelőtt, 1991-ben debütált Gergely Róbert ikonikus slágere, az Emanuelle. E jubileum kapcsán különleges koncertre készül az énekes, amelynek részleteit a NYÁR 21-ben árulta el.
Vágólapra másolva!

„Úgy eltelt harminc év, hogy észre sem vettem. 1991-ben jelent meg ugyanis az Emanuelle, amely kapcsán visszaemlékezős, nosztalgiakoncertet tartunk augusztusban Csillebércen" – mesélte Gergely Róbert Rátonyi Krisztának és Fodor Imrének a NYÁR 21-ben. A jubileumi koncerten életének fontos szereplőivel és pályáját meghatározó slágerekkel áll színpadra, az eseményre akkori táncosait is meghívta, így volt felesége, Tallós Andrea táncművész is színpadra áll vele. További kuriózum, hogy 1992-ben született fiuk ezúttal már dobosként lesz jelen a koncerten.

„Harmincéves jubileum egyszer van az ember életében. Örülök, hogy a mi kis családunk együtt lesz és közösen emlékezhetünk arra a bizonyos aranykorra, amelyet ez a lemez indított el számomra három évtizeddel ezelőtt. Számomra is felejthetetlen koncert lesz, hiszen sohasem volt még olyan, hogy így hárman egy színpadon álljunk" – mondta Gergely Róbert.

Híres dalát a Duna Televízió nyári magazinműsorában is előadta az énekes, amely a beszélgetéssel együtt IDE kattintva nézhető újra.