Sápi Vivi, a népszerű tiktokker összetűzésbe keveredett rajongóival, akik nem nézték jó szemmel, hogy Vivi csak úgy kiugrott Portóba ebédelni. Sápi Vivi jelenleg az egyik legnépszerűbb tiktokker Magyarországon a maga 540 ezer követőjével. 

Ezúttal sikerült egy kisebb összetűzésbe keverednie a rajongóival, mert készített egy videót TikTokra, amiben elmesélte, hogy csak úgy kiugrott Portóba ebédelni. A rajongók felháborodottan vonták kérdőre, de elmondta, hogy a jegy mindössze 1400 forintba került, és ezt egy kihagyhatatlan ajánlatnak gondolta.

Vivi az Instagram-oldalára kiposztolt egy fotót Portugáliából, aminek a leírásában hosszasan megosztotta a vitával kapcsolatos érzéseit rajongóival. Több kommentelő nekiment, mert egyik nap még luxusautóval járkál Budapesten, másnap meg fapados járaton utazik Portóba. Vivi, mint légiutas-kísérő, a társaságok pártját fogta, elmondta, hogy neki semmi gondja nincs a fapados cégekkel, ő egy fapados járaton ugyanúgy büszkén viseli a légiutas-kísérő egyenruhát, és egy olyan járattal is el lehet jutni bárhová.

Itt egy korábbi kép Sápi Viviről:

Sápi VivienForrás: Sápi Vivien, Instagram