Mint megírtuk, Berki Krisztián és Hódi Pamela a napokban közös kislányuk miatt újra bíróság elé álltak. A modell azért perelte be egykori párját, mert magának akarja a teljes felügyeleti jogot, Berki nyilatkozatai után pedig úgy döntött, hogy ő is megszólal az ügyben: ez pedig a jelek szerint nagyon nem tetszett a műsorvezető feleségének, Mazsinak.

"A célom nem a sárdobálás folytatása, hanem annak teljes megállítása. Ezért kérlek titeket, hogy sem engem, sem gyermekem édesapját sértő megjegyzésekkel ne illessetek. Ellenkező esetben kénytelen leszek az ilyen jellegű hozzászólásokat törölni" - szögezte le a posztja elején Hódi Pamela, mielőtt reagált volna Berki Krisztián nyilatkozataira. Hosszan ecsetelte, hogy mennyire különbözően gondolkodik ő és Berki Krisztián a gyermeknevelésről, az aláírt szerződések megszegéséről, a nyilatkozatokról és az ígéretekről - ezt itt tudja elolvasni.

Forrás: Instagram/Berki Renáta

 Berki erre egyelőre nem reagált, de felesége az Instagramján osztott meg néhány idézetet, melyek nagy valószínűséggel Hódi Pamelának szólnak: ""Legyél jó ember, de ne vesztegesd az idődet arra, hogy ezt bizonygasd" - szól az egyik. "Nem szereti az élet a hazugságot! Hazugsággal csatát nyerhetsz, de háborút nem" - írta egy másik Instagram-sztoriban.