Félelem, izgalom, ügyetlenkedés - Világsztárok meséltek a legelső csókjukról

Charlize Theron, Brad Pitt, Selena Gomez
Vágólapra másolva!
Az első csók alighanem mindenki számára meghatározó élmény volt, ez alól a sztárok sem kivételek. Volt, aki kamaszlányként a kamerák előtt, a leendő férjétől kapta az első csókot, más úgy csókolózott gimnazistaként egy lánnyal, hogy annak a barátja is ott volt, de olyan is akadt, aki egyenesen undorítónak találta az élményt. Hány éves volt az első csóknál Charlize Theron vagy Robert Pattinson? Mitől izgult Brad Pitt? Miért csalódott Selena Gomez? Többen meséltek már a sztárvilágból.
Vágólapra másolva!

Emily Blunt

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Jon Kopaloff

A Hang nélkül-filmek színésznője kiskamaszként, egy üvegpörgetős játék során kapta az első csókját, de nem lehet mondani, hogy tetszett volna neki. „Addigra már hallottam a francia csókról, de nem értettem, hogy ebben mi lehet az élvezetes. Akkor nem is volt az. Sőt a hideg rázott tőle, csak arra emlékszem, hogy utána titokban törölgettem a számat. Borzasztó volt" – mesélte egyszer Jimmy Kimmel műsorában.

Brad Pitt

Fotó / Getty Images

„Lisának hívták, a garázsukban történt. Egy utcával arrébb laktak, utána egyből hazarohantam. Eléggé izgatott voltam, de inkább a várakozás volt idegtépő – hisz addigra néhány korombeli gyerek már túl volt rajta" – magyarázta a W magazinnak a színész, aki aztán nők millióinak a bálványa lett.

Halle Berry

Forrás: 123rf.com

Az Oscar-díjas színésznő az első barátjának még a teljes nevére is emlékszik – LaShawn Boydnak hívták –, azonban annak ellenére sem vele csókolózott először, hogy nagyon tervezték. Berry ugyanis félt, hogy elszúrja a dolgot, ezért áthívta egy tapasztaltabb barátnőjét, hogy gyakoroljon vele: jó fél óráig csókolóztak is, LaShawn Boyd csak másnap került sorra.

Robert Pattinson

Forrás: Getty Images/2017 Getty Images/Chris Jackson

Tizenegy vagy tizenkét éves lehetett, amikor először csókolózott egy háztetőn a londoni házuk közelében, utána leginkább arra volt kíváncsi, hogy milyen íze volt a szájának. „Elég idős voltam már, nem? Azt hiszem, egy barátnőmmel történt, akivel együtt mentünk haza a suliból" – mesélte, hozzátéve, hogy a lánnyal nem sokáig voltak együtt, az hamar összejött egy másik sráccal.

Selena Gomez

Forrás: Instagram/Selena Gomez

Gyereksztárként kezdte, így az első csókját is a kamera előtt kapta – az azonban csalódást okozott neki, méghozzá sajátos okból. Gomez ugyanis odáig volt a Zack és Cody élete című tinisorozatért, különösen a főszereplő ikerpár egyik feléért, Cole Sprouse-ért – amikor azonban vendégszereplőként bekerült a szériába, pont a másik testvértől, Dylantől (Palvin Barbara mostani barátjától) kapott egy csókot a történet szerint.

Lapozzon, a következő oldalon újabb sztorikkal folytatjuk!