Először mesélt a szakításukról a sztárpár egyik fele

Olivia Wilde és Jason Sudeikis
Vágólapra másolva!
Olivia Wilde és Jason Sudeikis már tavaly szakítottak kilenc év együttlét és két gyerek után, de eddig egyikük sem beszélt a történtekről.
Vágólapra másolva!

Jason Sudeikis szerepel a GQ magazin új címlapján, ennek kapcsán Olivia Wilde-dal való szakításáról is beszélt a lapnak – jó nyolc hónappal az után, hogy elváltak útjaik.

Wilde gyakorlatilag a jóval fiatalabb Harry Stylesért hagyta ott a vőlegényét, Sudeikis azonban máig sem érti, hogy ez pontosan miért történt. "Jobban meg fogom érteni az okokat egy év múlva. És még jobban két, és még jobban öt év múlva" – mondta a színész, a folyamatot pedig ahhoz hasonlította, mintha az élete könyvéből csak egy lábjegyzet válna idővel.

Olivia Wilde és Jason Sudeikis Forrás: AFP/Justin Tallis

Sudeikis ezzel együtt nem akar ujjal mutogatni Wilde-ra, nem hiszi, hogy a szakításért csak ő lett volna a felelős. "Ez egy tapasztalat, amiből vagy tanulsz, vagy elkezdesz mentegetőzni. Felelősséget kell vállalni" – magyarázta.

Azóta egyébként már Sudeikis is összejött egy nála tizenegy évvel fiatalabb modellel, Keeley Hazell-lel, Wilde-dal azonban továbbra is jó viszonyt ápolnak, főleg a két gyerekük, a hétéves Otis és a négyéves Daisy érdekében.