Három napig bedrogozva bolyongott a dzsungel közepén a világhírű színésznő

'Teenage Mutant Ninja Turtles' - German premiere people movie Megan Fox SQUARE FORMAT
American actress Megan Fox poses for the German premiere of 'Teenage Mutant Ninja Turtles' in Berlin, Germany, 05 October 2014. The movie will be released in German cinemas on 16 October. PHOTO: PAUL ZINKEN/DPA
Vágólapra másolva!
Megan Fox életre szóló kalandban vett részt a barátjával, Machine Gun Kellyvel: befizettek egy túrára a Costa Rica-i dzsungel közepén, ahol hallucinációkat okozó ayahuascát is kaptak.
Vágólapra másolva!

Megan Fox érdekes élményről mesélt Jimmy Kimmel show-jában a vendégműsorvezetőnek, Arsenio Hallnak: felelevenítette, amikor a barátjával, Machine Gun Kellyvel ayahuascát fogyasztottak egy spirituális szertartás keretében.

A hallucinációkat okozó főzetet eredetileg a dél-amerikai indiánok használták vallási szertartásokhoz, ma inkább már turistáknak kínálják az élményt a dzsungel közepén – ahol húsz vadidegennel együtt Fox és Kelly is kipróbálták Costa Ricában.

Megan Fox Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Paul Zinken

Maguk a körülmények borzalmasak voltak Fox szerint, hisz az ivóvíz messze volt, zuhanyozni nem lehetett, ráadásul délután egy után már nem is engedték őket enni, hogy jobban hasson az ayahuasca.

A színésznő a szer hatásáról annyit mondott, hogy három éjszakán át tartott, és igen intenzív volt. "Mindenkinek másmilyen az utazása, én a második éjjel örökre a pokolra szálltam. Már önmagában az örökkévalóság kínzásnak tűnt, mert nem tudod, hogy hol a kezdet, a közép vagy a vég. Ez az ego igazi halála" – magyarázta.

"Egyenesen a lelkedig hatol, és a pszichológiai börtönbe visz, amelybe te zártad be saját magad. Szóval ez a te saját verziód a pokolról, én ott jártam az enyémben" – mondta még az élményről. A teljes beszélgetést megnézheti itt: