Még legalább hat hétig kórházban marad Rózsa György

Rózsa György
Vágólapra másolva!
Még legalább másfél hónapig kórházban kell maradnia Rózsa Györgynek. A tévés a múlt héten esett el az utcán, és eltörte a csípőcsontját. Miután hazaköltözik, ápolót kell majd fogadnia.
Vágólapra másolva!

– Még hat hétig legalább bent tartanak a rehabilitációs osztályon. Persze, ha nagyon akarnék, saját felelősségre távozhatnék, de amíg nem biztos a járásom, nem akarnak elengedni – mondta a Blikknek Rózsa György. A legendás tévés múlt héten lett rosszul, elesett, majd mentő vitte kórházba, ahol kiderült: eltört a csípője.

Rózsa György még legalább hat hétig kórházban marad https://www.instagram.com/rozsagyuri

– Sajnos még nem tudok járni, egész nap fekszem. Pár percre felállítanak, hogy járókerettel sétáljak egy kicsit, de megterhelő – mondta Rózsa György. A tévés azt is hozzátette, hogy

komoly fájdalmai vannak, és miután hazatér, még legalább hat hónapig eltart majd a rehabilitációja.

– Egy nagy, háromszintes házban lakom, a háló és a fürdő az emeleten van, ahová biztosan nem tudok majd felmenni. Most szervezzük, hogy a nappalit átalakítjuk betegszobának, veszek egy mozgatható, emelhető ágyat, ott fogok berendezkedni – mondta a lapnak. A tévés

egy ápolót is felfogad, aki segít intézni a dolgokat,

mert mint mondta, egyedül van és nem tudja magát ellátni.

Rózsa György azonban azt sajnálja a leginkább, hogy állapota miatt nem lehet ott az apósa temetésén, aki pár hete halt meg. Rózsa pont az ő temetését akarta intézni, amikor a rákospalotai temető kapujának környékén elesett múlt hét csütörtökön.