Több jel is arra utal, hogy Kourtney Kardashian férjhez ment Travis Barkerhez, hivatalos nyoma azonban nincs az esküvőnek. Mi történhetett?

Pár Instagram-poszt alapján nagyon úgy tűnik, hogy Kourtney Kardashian hozzáment Las Vegasban a Blink-182 dobosához, Travis Barkerhez, akivel tavaly szeptember óta vannak együtt.

Barker lánya, Alabama egy Instagram-sztoriban jelezte, hogy nagyon örül a párnak, Kardashian stylistja, Glen Coco pedig egy lapozható bejegyzést tett közzé róluk:

Forrás: Instagram/Alabama Barker

"Most már értem, hogy az emberek miért házasodnak Vegasban. Semmi sem hasonlítható a szerelemhez ÉS a kellemes időtöltéshez" – írta Coco, ami egyértelműen arra utal, hogy Kardashianék már férj és feleség.

Ehhez jött még a Kardashian lány újabb Instagram-sztorija, amely szerint hazaérve Las Vegasból egy nagy csokor fehér virág várta otthon a testvérétől, Khloétól:

Forrás: Instagram/Kourtney Kardashian

Ennyi jel után a The Sun magazin felvette a kapcsolatot az illetékes anyakönyvi hivatallal, ott azonban azt mondták, hogy nem állítottak ki házassági okiratot Kardashian és Barker nevére – márpedig ahhoz, hogy összeházasodjanak, még Las Vegasban is személyesen kellett volna megjelenniük, és csakis a saját, törvényes nevüket használhatták volna.