Meglepő hírek láttak napvilágot, amire már Szulák Andi is reagált - írja a Bors. 

Elképesztő gyorsasággal talált rá a szerelem Marsi Anikóra, miután a fél országot sokkolta a hír: Palik Lászlóval véget ért a házassága. A Blikk kiderítette, hogy a csinos műsorvezető jelenleg Szulák Andrea exével randizik.

– Marsi Anikó új párja nem más, mint Szulák Andrea exe, gyermekének apja, Gábor. Nem titok már a románcuk a környékbeliek számára sem, közülük ugyanis többen is látták már a Normafán egymás társaságában futni a tévést és új szerelmét, illetve gyakran autóznak is együtt Marsi kocsijával az otthonához közeli utcákon – árulta el a lapnak egy bennfentes.

Palik László és Marsi AnikóForrás: TV2

A hírekre már Szulák Andi is reagált, nem is akárhogy. Instagram-oldalán, egy exéről posztolt fotó alatt a következőket írta:

A mai hírek margójára... ahol még vannak tehetős elhagyott lövészárkok, ott lehet tartani tőle, hogy ő felüti a fejét. Nincs több mondanivalóm.

A kemény odaszólás alatt a hashtagek sem elhanyagolhatók, feltűnik közöttük egy #golddigger, azaz aranyásó kifejezés is, ami egy újabb celebbalhét enged sejtetni.