Hevesi Krisztának a múltja miatt nehéz lesz a Dancing with the Stars

Dancing with the Stars sajtóesemény
Vágólapra másolva!
Hevesi Krisztának vágyálma volt, hogy bekerüljön a Dancing with the Starsba, ami a második évadra sikerült is – egyvalami azonban biztosan hátráltatni fogja a versenyben.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Dobó Kata, Demcsák Zsuzsa és mások mellett dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus, Hevesi Tamás felesége is versenyez a második évadban a TV2 táncos vetélkedőjében, a Dancing with the Starsban.

Hevesi Kriszta és táncpartnere, Baranya Dávid Fotó: Polyák Attila - Origo

Kriszta gyerekként balettozott, de ne higgyük, hogy ez előnyt fog jelenteni neki: "Hatalmas kihívásnak érzem a próbákat. Nagyon nehéz azokat a berögződött mozdulatokat kiradírozni vagy javítani, amelyek még gyerekkoromban azon a pár balettórán belém rögzültek. Mindig szerettem táncolni, vonzott ez a világ, ezért belehomorítok minden mozdulatba, és a tartásomon is javítani kell majd. Ezek a beidegződések a mai napig megvannak, ezért nem biztos, hogy előnyt jelent, hogy gyerekként balettcipő volt rajtam" – mondta a Borsnak.

"Vágyálmom volt, hogy bekerüljek a Dancing with the Stars második évadába. Annyira szerettem volna, hogy végül sikerült bevonzanom a szereplésemet. Már a hivatalos felkérés előtt minden (egyetemi) előadásomat átütemeztem a tavaszi félévre, mert ha szerepelek a Dancingben, akkor nekem próbálnom kell" – tette hozzá.