Váratlan fordulat történt Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalásán

PÉCSI Ildikó; KRENCSEY Marianne; Pécsi Ildikó
Budapest, 2020. december 5. Elhunyt életének 81. évében Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színművész - közölte közösségi oldalán a gödöllői önkormányzat 2020. december 5-én. A bejegyzés szerint a Jászai Mari-díjas színművészt, érdemes és kiváló művészt december 5-én gödöllői otthonában érte a halál. A felvétel Budapesten 2016. október 19-én készült a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Krencsey Marianne színművész pályafutását idézték meg. MTI/MTVA Fotóarchívum/Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Nem zajlott le simán Pécsi Ildikó hagyatéki tárgyalása, a színésznő volt menye, Pártos Csilla ugyanis megtámadta a végrendeletet.
Vágólapra másolva!

Pécsi Ildikó volt menye, Pártos Csilla az ügyvédjén keresztül megtámadta a színésznő végrendeletét, úgy véli, hogy az idős, gyászoló színésznő nem volt olyan mentális állapotban, hogy felelősséggel rendelkezzen a vagyonáról – írja a Bors.

Pécsi Ildikó Forrás: MTI/MTVA Fotóarchívum/Mtva Fotóarchívum/Zih Zsolt

Pécsi Ildikó egyébként két végrendeletet írt, az egyiket az ügyvédjénél hagyta, de így is a másikat kellett figyelembe venni, mivel az később keletkezett.

Azt nem tudni, hogy pontosan mi áll benne, az azonban most kiderült, hogy a színésznő bizalmasa, fogadott fia, L. Péterfi Csaba nincs az örökösök között – őt ugyanis nem is hívták a hagyatéki tárgyalásra.