Megmozdulni sem tud a balesete után Varga Viktor

varga viktor énekes
Vágólapra másolva!
Varga Viktor lovas balesetet szenvedett, még három hónap, mire felépül – a gerincébe adott érzéstelenítő miatt viszont alig tud mozogni.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a Nemzeti Vágtára készülve balesetet szenvedett Varga Viktor, kificamodott a bokája, csontja is tört. Az orvosok ágynyugalmat javasoltak neki, amit a sztár be is tart – sajnálja viszont az így elvesztegetett időt.

Varga Viktor Forrás: instagram.com/vargaviktorart

"Nagyon gyorsan gyógyul a lábam, reggeltől estig a felépülésre, a gyógyulásra koncentrálok, de a gerincembe adott érzéstelenítő miatt nem tudok megmozdulni, mert azonnal fejgörcsöm támad. Ez is azért történik, mert Isten tudja, ha nincs a fejfájásom, már tevékenykednék. Folyamatos párbeszédet folytatok vele, egy nyitott csatorna a fejem, minden átáramlik rajta. Jelenleg többek között az a dolgom, hogy szelektáljak. Eddig mindent elvállaltam, ami jött, de megtanultam a leckét. Mostantól csak azt végzem el, ami az én feladatom" – mondta a Borsnak.

Viktor normális körülmények között hajlamos túlvállalni magát, mint mondta, nála egy nap minimum 48 órából áll. Szerinte a baleset előtt is kapott már jeleket az univerzumtól, hogy ideje lenne lelassítania, most pedig van ideje átértékelni az életét.