Andrei Mangráról és világsztár partneréről számos pletyka keringett a Dancing with the Stars és persze Gabriela Spanic rajongói körében.

Sokan szerették volna, ha a táncos és a venezuelai színésznő között több is alakul munkakapcsolatnál és barátságnál. A fiatal táncos a Borsnak mesélte el, mi is történt valójában és arról is beszélt, miért utazott el két hónapra Mexikóba az első évad után.

Forrás: TV2

"Szoros maradt a kapcsolatunk Gabrielaval, bár tagadhatatlan, hogy a köztünk lévő fizikális távolság kicsit megnehezíti a kommunikációt, már csak azért is, mert elég komoly az időeltolódás Magyarország és Mexikó között. Hetente egyszer biztosan beszélünk telefonon, vagy interneten keresztül. Ő most egy szappanoperát forgat, ami sok elfoglaltságot jelent. Mindezek ellenére azt hiszem örök barátságot kötöttünk, sőt az is benne van a pakliban, hogy idővel újhra együtt fogunk dolgozni, bár ez leginkább az ő álma" - mondta, és arról is beszélt, hogy miért is utazott Mexikóba a színésznővel, közvetlenül a döntő után.

A nézők és a sajtó imádta azt a sztorit, hogy Gaby és köztem valami szerelemféle szövődött, mi pedig, ha rákérdeztek, cáfoltuk ugyan, de láttuk, hogy nem igazán hisznek nekünk, így engedtük, hadd terjedjenek ezek a pletykák. Erre rátett egy lapáttal, amikor a műsor után én két hónapra Mexikóba utaztam Gabyval. Eredetileg egyébként fél év lett volna belőle, mivel a fejébe vette, hogy belőlem szappanoperasztárt farag és ehhez annál a cégnél végeztem volna el a színitanodát, ahol ő most is dolgozik. Sajnos a koronavírus miatt végül nem indult el a képzés, de nem kizárt, hogy ha vége ennek az őrületnek, belevágok. Ő ugyan jobban szeretné, mint én, de ki tudja, talán igaza van, és van tehetségem ehhez a különleges műfajhoz... " - tette hozzá.