Szatmári Orsolya nehezen dolgozta fel, hogy kimaradt az életéből az anyaság

Szatmári Orsolya
Vágólapra másolva!
Tabutémáról énekel Szatmári Orsolya új dalában. Az eMeRTon-díjas énekesnő a Duna Televízió NYÁR 21 legutóbbi adásában vallott arról, mennyire nehéz volt elfogadnia, hogy nem születhetett saját gyermeke.
Vágólapra másolva!

"Ki kellett énekelnem magamból a fájdalmat, hogy nem lett belőlem édesanya" – meghatóan őszinte szavakkal mesélt Szatmári Orsolya arról, hogyan lépett sorsa elfogadásának újtára. A 46 éves énekesnő hosszú éveken keresztül vágyott gyermekre, de nem adatott meg számára az anyaság. Sokat dolgozott azon, hogy az állandó hiányérzetet megszüntesse életében, és helyette az élet örömeire fókuszáljon. Mint mondja, ez nem volt könnyű, de szükségszerű minden olyan nőnek, akinek nem adatik meg a családalapítás. Az énekesnőnek sokat segített új dala, a Gyermeki fény, amelyet előadott a NYÁR 21 pénteki adásában.

Forrás: Szatmári Orsolya/Instagram

Utána azonban jobb lett, végleg elengedtem, elfogadtam, hogy nagy kaland lesz, jöjjön bármi. A sorstársaimnak azt üzenem, hogy ne tegyék tönkre az életüket azért, mert nem született gyermekük" – tette hozzá Szatmári Orsolya, aki videóklipet is forgatott a szerzeményhez. A dal további részleteiről az előadó bővebben is mesél a NYÁR 21 idézett adásában.