Megoszlanak a vélemények arról, hogy mekkora korkülönbség ideális egy jó párkapcsolatban, de a 20-30, vagy ennél is nagyobb különbséget kevesen találják működőképesnek. Erre cáfolnak rá azok a sztárpárok, akik évek óta együtt vannak, pedig nem a saját korosztályukból választottak: Delhusa Gjon eljegyezte, és hamarosan feleségül veszi a barátnőjét, aki 42 évvel fiatalabb nála, és Cooky is esküvőt tervez Debórával, akinél 27 évvel idősebb, de felkerült a listára Csézy, Kóbor János és Ernyey Béla is.

Cooky

Cooky 2017 nyarán, A Nagy Duett balatoni partiján jelent meg először a nyilvánosság előtt párjával, Szécsi Debórával. Sokan nem hittek a kapcsolatban, mivel 27 év korkülönbség van köztük. Rövid időn belül bejelentették, hogy kisbabát várnak, azóta pedig már két kisfiuk született.

A rádiós 2019-ben kérte meg Debóra kezét, aki rögtön igent mondott, hamarosan pedig össze is házasodnak. "Azt gondolom, egy férfinek illik elvenni a gyermekei édesanyját. Debóra két gyönyörű fiúval ajándékozott meg, ez a legkevesebb, amit tehetek. Neki egyébként nem is maga a szertartás a fontos, hanem a lánykérés. Sokat kell még gondolkodnom, milyen formában történjen meg, hogy igazán emlékezetes élmény maradjon neki" - árulta el nemrég Cooky.

Delhusa Gjon

Az énekes tavaly jegyezte el 44 évvel fiatalabb barátnőjét, és ők is tervezik már az esküvőjüket. Kapcsolatukról nem sokat beszélnek, annyit azonban elárultak már, hogy Fanni egy fellépést követően levelet írt a 63 éves Delhusának, amit újabbak, majd találkozások követtek. Eleinte csak barátok voltak, majd egymásba szerettek, és össze is költöztek.

"Eddig három ajánlatom volt az esküvővel kapcsolatban, az egyik, hogy kéz a kézben ugorjunk ki a magasból ejtőernyővel, a másik, hogy búvárkodás közben, a harmadik, ez látszik a leginkább megvalósíthatónak, lovon keljünk egybe. Négy lovunk van, most született egy csikó, ha rá még nem is ülhetünk, van miből választanunk" - vázolta nemrég a terveit Delhusa.

Ernyey Béla

Ernyey Béla és 38 évvel fiatalabb felesége nagyon jól működnek együtt, pedig kevesen hittek a kapcsolatukban.

Forrás: Ernyey Béla/Facebook

"Amikor 2008-ban Dóri és én megismertük egymást, nem sokan hittek abban, hogy akkora korkülönbséggel, mint a miénk, hosszútávon is boldog lehet két ember. De mi bebizonyítottuk a hitetlenkedőknek, hogy a valódi érzelem, a stílus és a világ azonos értelmezése minden nehézséget le tud győzni - és hogy a csendes boldogság sokkal többet ér, mint a hangos magamutogatás" – írta Ernyey Béla korábban.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!