Egy belvárosi luxuslakás tetőteraszán mulatott Fluor Tamás, Istenes Bence és Csobot Adél is, annyi bizonyos, elszabadult a pokol - írt a Borsonline. 

A társaság sütögetéssel és poharazgatással ütötte el az időt, és míg a grillezésben nem voltak túl profik, mert dőlt a sűrű füst a sütőből - írta a lap.

A nyilvánosságra hozott fotókon azt látni, hogy Fluor Tomi durván elengedte a gyeplőt, egy piros selyemingben fetreng a földön csukott szemmel, beint a fotót készítőnek, közben vihog. Azt nem tudni, hogy szimplán csak jókedve volt, vagy italt is fogyasztott, mindenesetre tagadhatatlanul jól érezte magát.

Forrás: Borsonline

A Borsonline azt írja, az énekes évekkel ezelőtt maga vallott arról, hogy pánikbetegséggel és alkoholproblémákkal küzdött.

"Volt mondjuk egy-egy bulink csütörtökön meg pénteken, szombaton pedig lementem a városba. Vasárnap rosszul voltam, azt le kellett vezetni valahogy és ráittam, aztán hétfőn szintén ezt tettem. Rendszeresen bűntudattal feküdtem le, lelkileg szarul voltam, mert tudtam, hogy amit csinálok, az nem oké" – mesélte egy podcastban. Ebben az időszakban rendszeresen küzdött légszomjjal, volt, hogy minden különösebb ok nélkül elsírta magát, illetve hányt is.

A mélyponton végül elment egy pszichológushoz, aki rámutatott  hogy mennyi mindent nyomott el magában, miközben azt hitte, minden rendben van körülötte.