Fojtogatás, sírás, részeg tombolás - Sztárpárok legnagyobb nyilvános veszekedései

Angelina Jolie a műtét utáni első nyilvános megjelenésén (Brad Pitt-tel a Z világháború londoni premierjén 2013. június 2-án)
Vágólapra másolva!
A legnagyobb sztárokat folyton követik a lesifotósok, sokan nehezen tudják megőrizni a privát szférájukat, legrosszabb pillanataiknak, kiborulásaiknak is akadhat szemtanúja. Ahogy a civilek, úgy a sztárok is veszekedhetnek a szerelmükkel, csak azt meg is fogják írni az újságok, ha nyilvános helyen zajlik. Íme, pár példa arra, amikor a nyilvánosság is hamar tudomást szerzett arról, hogy valami nincs rendben egy sztárpár szerelmi életével.
Vágólapra másolva!

Shia LaBeouf és Mia Goth

Forrás: Euan Cherry / NurPhoto / AFP

A színésznek hosszú listája van részeg ámokfutásokból – ittas vezetésből, kocsmai verekedésből –, a németországi Tübingenben pedig annyira összeveszett a barátnőjével, Mia Gothszal 2015-ben, hogy pár helyi fiatalnak kellett közbelépnie. „Nem akarok megütni egy nőt, de nagy nyomás alatt vagyok" – magyarázta LaBeouf, majd a srácok inkább kivitték a reptérre, a barátnője hiába könyörgött neki, hogy ne menjen egyedül. „Ha ott maradok, megölöm őt" – mondta már a kocsiban. A videót itt tudja megnézni a történtekről.

Nigella Lawson és Charles Saatchi

Forrás: Northfoto

2013-ban bejárta a világsajtót az a fotósorozat, amelyen műgyűjtő férje egy londoni étteremben fojtogatta az ismert tévés szakácsot, Nigella Lawsont, annak idején mi is beszámoltunk az esetről. Az eset után a tévésztár sírva távozott az étteremből, négy hét múlva pedig be is adták a válókeresetet – miközben az ügyük a családon belüli erőszakra is ráirányította a figyelmet, főleg, hogy a nőnek egyetlen szemtanú sem sietett a segítségére.

Kim Kardashian és Kris Humphries

Forrás: AFP/2011 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Kardashian második házassága a kosársztárral mindössze 72 napig tartott 2011-ben – valószínűleg amúgy is megrendezett volt –, a 68. napon pedig nagy veszekedést is fotóztak köztük az egyikük kocsijában. A Daily Mail akkori cikke szerint egyenesen ez lehetett az a pillanat, amikor eldöntötték, hogy véget vetnek a kapcsolatuknak, utána is meglehetősen hűvös hangulatban telt az estéjük.

Beyoncé és Jay-Z

Forrás: AFP/Al Bello

Az egyik legbefolyásosabb pár a sztárvilágban, akik azonban őrizni akarják a privát szférájukat, a hivatalos események kivételével viszonylag ritkán mutatkoznak nyilvánosan. Az OK! magazin fotósa is meglepődött, amikor 2016-ban lencsevégre tudta őket kapni a Los Angeles-i Sushi Parkban, főleg, hogy nem egy idilli vacsorának volt szemtanúja: Beyoncé láthatóan ideges volt a telefonját babráló férjére, ordítozott is vele.

Stephen Amell és Cassandra Jean

Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Michael Loccisano

Az idei ATX tévés fesztivál után egy időre Austinban ragadt A zöld íjász egykori címszereplője, miután leszállították egy Los Angelesbe tartó repülőgépről. A szemmel láthatóan részeg színész a feleségével, a több sorozatban szintén látott Jeannel ordibált a gépen, a stewardessek hiába kérték többször is, hogy vegyen vissza a hangerőből. Amellt végül a légimarsall és három utaskísérő tessékelte le a gépről, miközben Jean zavarában a kezébe temette az arcát, de a gépen maradt.

Lapozzon, még folytatjuk a következő oldalon!