Egy tervezgetett Trónok harca-sorozatot elkaszáltak

Trónok harca
Vágólapra másolva!
2022-ben már biztosan jön egy előzménysorozat, a House of the Dragon, erről már többször írtunk. Egy másik széria, a Királyvár nyomornegyedében játszódó, alvilági, sötét sorozat terve azonban (dög)kútba esett.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a hihetetlenül sikeres Trónok harca kultsorozat után több projekt is elindult, testvérsorozatok, előzménysorozatok tervei kerültek elő, hiszen ott van a George R.R. Martin által precízen kidolgozott középkori, mágikus fantasyvilág, erre egész komoly brandet illik építeni.

Egy szűk sikátor Királyvár alsó bugyraiban HBO

Szó van arról, hogy sorozat lesz Tales of Dunk and Egg címen, ez George R.R. Martin korábbi írásai venné alapul. Hallani arról, hogy jön egy másik sorozat, 10,000 Ships címne, ez Nymeria hercegnő kalandjait követi Essostól Dorne-ig. Arról is olvasni, hogy 9 Voyages, vagy Sea Snake címen is fut projekt, ebben a fiatal Corlys Velaryon lenne a főszereplő, a híres hajós, akit idősebb korában a House of the Dragon-ban Steve Toussaint alakít.

HBO

És itt érkeztünk el a Flea Bottom munkacímű sorozathoz. Erről szinte semmit nem lehetett tudni, csak azt, hogy nagyrészt Királyvár legszegényebb negyedében játszódott volna, ahol szakadt kocsmák, bordélyházak vannak, veszélyes alakok, kétes egzisztenciák, azaz igazi alvilági sztori lett volna. Nos, a Hollywood Reporter szerint nem látunk majd züllött figurákat a sikátorokban, mert ez a projekt leállt, még a pilot fázisig sem jutott el. Az HBO soha nem jelentette be hivatalosan, hogy dolgozna ilyenen, de a rajongói oldalak bennfentes információi szerint létezett ilyen sorozatterv.