Az Exatlon egyik volt versenyzője Palik László új barátnője. A hölgy évtizedekkel fiatalabb a műsorvezetőnél, már jó ideje együtt vannak és már Palik gyermekei is ismerik.

Az Exatlon egyik korábbi versenyzője Palik László új barátnője - írja a Blikk. A lap szerint az 59 éves műsorvezető új párja évtizedekkel fiatalabb Paliknál, de "eléggé érett és komoly gondolkodású".

Palik László új barátnője évtizedekkel fiatalabbtv2

– Mivel Palik László életében a sport nagyon fontos szerepet játszik, egyértelmű volt, hogy új kedvesének is a sport az egyik mozgatórugója. Ráadásul a hölgy nem csak sportos és dekoratív, hanem nagyon szeret segíteni is, jól bánik a gyerekkel, amely szintén alaptulajdonság Palik számára egy nőben. Már egy ideje együtt vannak, s Palik gyerekei is ismerik már – mondta a lapnak egy informátor, aki szerint a fiatal nő jókor érkezett Palik László életébe, hogy átsegítse a megromlott házassága okozta fájdalmán.

Alig néhány hete derült ki, hogy Marsi Anikó és Palik László házassága véget ért, sőt, már a válást is elindították. A HOT magazin már akkor azt írta, hogy egyikük sem temetkezett magányba, a híradósnak és a műsorvezetőnek is van már új kapcsolata. 

Azóta az is kiderült, hogy Marsi Anikó Szulák Andrea volt párjával, Gy. Gáborral jött össze.